Skip to main content

De Camping

Op deze pagina vind u info over onze camping die bekroond is met  MOOISTE Vekabo camping van Limburg in 2009.

Voorzieningen

Wij hebben recentelijk 2 nieuwe sanitaire ruimten gebouwd (2020) ieder met 3 ruime douches, die beschikken over een thermostaatkraan. 3 ruime toiletten die bevoorraad zijn met toiletpapier. Beide ruimten zijn voorzien van vloerverwarming. Deze ruimten liggen aangrenzend aan het kampeerterrein. Voor recente foto’s zie onze facebookpagina.

Ook hebben we sinds 2020 de beschikking voor 5 plekken met privé sanitair, (eigen douche, toilet en wasbak). Deze dient u zelf tijdens uw verblijf schoon te houden.

Er is een aparte afwasruimte met 4 aanrechten (warm water), een wasmachine en een droger (tegen betaling). Voor de handwas is er een aparte textielwasbak en een centrifuge. er kan tevens gebruik worden gemaakt van een diepvries. U kan hier verse scharreleieren van onze eigen kippen kopen. Wandel of fietsroutes zijn ook in deze ruimte aanwezig alsmede korting coupons en folders voor dagrecreatie. Ook deze ruimte heeft vloerverwarming.

Buitenterrein:

Aangezien ons kampeerterrein nagenoeg autovrij is kan u de auto plaatsen op onze ruime parkeerplaatsen.

Uw fietsen kan u overdekt stallen in de (lege) koeienstal. Het chemisch toilet alsook vuil water kan geledigd worden in de daarvoor bestemde roestvrijstalen stortbak nabij het kampeerterrein.

Wij hebben 40 kampeerplaatsen, plek 1 t/m 25 voorzien van 6 ampère stroom en kunstgras op de plek van de voortent. Plek 26 t/m 40 van 10 of 16 ampère stroom en ook kunstgras op de plek van de voortent.

BEKIJK ONZE CAMPING TARIEVEN

Wij beschikken over gratis draadloos internet (Wifi).

U kan dus ook internetten en E-mailen vanaf uw vakantieadres.

Plattegrond van de Camping

plattegrond de mescherhei camping 2022