Skip to main content

Appartement D'r Huijzolder

Op deze pagina vind u info over het appartement D’r Huijzolder.

10 Persoons Appartement

”D’r Huijzolder” is het Meschers dialect voor Hooizolder. Hier hebben vroeger de nodige hooi-en strobaaltjes gelegen, allemaal handmatig, met de riek in de hand naar boven geworpen, om ze vervolgens in halfsteens verband tot in de nok op te stapelen. Hier zijn menige zweetdruppeltjes gevloeid en hebben nu plaats gemaakt voor een welverdiende relaxte vakantie.

Bij de entree is de hal met garderobe, een toilet en een separate inloopdouche met wasbak. Op de eerste verdieping links van de trap, de stijlvol ingerichte woonkamer met een grote robuuste boerentafel. Door de grote ramen geniet je  van een prachtig uitzicht over de glooiende heuvels van de Mescherhei. Het appartement heeft alles in petto om uw vakantie te doen slagen.

Keuken

Rechts van de trap is de keuken met 5-pits inductiekookplaat, vaatwasser, grote ijskast, combi magnetron, oven ,waterkoker,  koffiezetapparaat alsook een Senseo-apparaat. Uiteraard zijn er voldoende pannen en potten, glaswerk, servies en bestek.

Slaapkamers

D’r Huijzolder heeft 2 slaapkamers met ieder 2 boxspringsbedden gelijksvloers aan de woonkamer, hier is ook een badkamer met inloopdouche, wasbak en toilet. Op zolder is een grote vide met 6 bedden. Deze zijn onderling per 2 bedden te verdelen via gordijnen die aan de gebinten bevestigd zijn.

Terras

Het eigen dakterras op de zuidkant, biedt de mogelijkheid om lekker in het zonnetje te zitten en te genieten van de uitzichten. Als u toch gras onder uw voeten wilt voelen is er de beschikking over een uitgestrekt grasveld met picknicktafels aan de ingang van het appartement.

BEKIJK ONZE APPARTEMENTEN TARIEVEN

Wij beschikken over gratis draadloos internet (Wifi).

U kan dus ook internetten en E-mailen vanaf uw vakantieadres.