Skip to main content

Appartement D'r Persjsjtal

Op deze pagina vind u info over het appartement D’r Persjsjtal.

6-7 Persoons Appartement

”D’r Persjsjtal” is het Meschers dialect voor paardenstal. De boerenknollen Sjik en Pie verbleven hier rond het jaar 1950, toen er nog geen tractoren waren op De-Mescherhei. “D’r Haam” aan de muur herinnerd ons nog aan deze vervlogen idyllische tijd.

Het ruime appartement biedt plaats voor 6 tot 7 personen, die plaats kunnen nemen aan de grote eetkamertafel. De open keuken biedt de gezelligheid om samen te kokkerellen. De keuken heeft een 4-pits kooktoestel, ijskast, broodrooster, combi magnetron, vaatwasser, waterkoker, koffiezetapparaat alsook een Senseo-apparaat. Verder is er uiteraard voldoende servies, bestek en glaswerk aanwezig. Op de begane grond is er ook nog een toilet, hal met garderobe en trap naar de eerste verdieping, alsook een bergingsruimte.

 

Slaapkamers

”D’r Persjsjtal” heeft twee grote slaapkamers op de eerste verdieping. Een met 2 boxspring bedden en een met 2 boxspring bedden en een bedstee. Op deze etage is ook de badkamer met toilet. Op de zolderkamer staan ook nog 2 boxspring bedden.

Terras

Het eigen ruime Terras met goede tuinmeubelen is te bereiken via de terrasdeur. Vanaf hier hebt u prachtig uitzicht over de glooiende weiden, het Maasdal en het Savelsbos. De ligging is op het oosten, lekker om ’s morgens een ontbijt met een kakelvers eitje van onze eigen scharrelkippen in de buitenlucht te doen.

BEKIJK ONZE APPARTEMENTEN TARIEVEN

Wij beschikken over gratis draadloos internet (Wifi).

U kan dus ook internetten en E-mailen vanaf uw vakantieadres.