Kamperen bij De Mescherhei

U kunt hier heerlijk genieten van de Limburgse natuur met zijn glooiende weiden, op een ruime kampeerplaats van 200 m2. Tussen hoogstamfruit met haar bloesem of kersen of appels. Prachtig uitzicht over het Maasdal, Savelsbos en de Pietersberg, of op de hoogstamboomgaarden.

Wij hebben 2 verwarmde sanitaire ruimte's ieder met 2 ruime douche's, die beschikken over een thermostaatkraan en 2 ruime toiletten die bevoorraad zijn met toiletpapier. Een ruimte bevind zich in "de oude koestal" waarvan het gewelfde plafond nog intact is gebleven. Sinds 2011 is de tweede sanitaire ruimte in gebruik genomen. Ook is er een aparte afwasruimte met 3 aanrechten (warm water), een wasmachine (tegen betaling)  een centrifuge en een diepvriezer. U kunt hier ook uw verse scharreleieren van onze eigen kippen kopen. Folders en wandel-of fietsroutes zijn ook in deze ruimte aanwezig alsmede kortingcoupons voor dagrecreatie. 

 Aangezien ons kampeerterein nagenoeg autovrij is kunt u de auto plaatsen op onze ruime parkeerplaatsen.

Uw fietsen kunt u overdekt plaatsen in de (lege) koeienstal. 

Wij hebben 25 kampeerplaatsen, ieder voorzien van 6 ampĂ©re stroom en kunstgras op de plek van de voortent. Uiteraard is er GRATIS draadloos internet.  

sanitairsanitair Uitzicht bos+koeienUitzicht bos+koeien WatertappuntWatertappunt